Forum menjana pendapatan melalui Adsense


You are not connected. Please login or register

http://airsoft-practical-shooting.blogspot.com

Go to page : Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 2 of 2]

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member
Ok, aku dah tengok web tu. Biasanya web2 yang roper camtu adalah disebabkan owner tak bayo sewa. Atau dalam bahasa lain, owner tak renew domain. Biasanya pihak pengurusan, akan meletakkan iklan2 dari sponsor ataupun melelong domain tersebut kepada sesiapa yang berminat. Kelebihan membeli domain expired ialah kebanyakannya sudah ada PR tersendiri dan sudah di index oleh search engine. So, taktik tersebut amat bagus dari segi SEO. Bayangkan kalau Google lupa nak renew domain depa dan kebetulan kita orang pertama yang sedar??? Heeeheheee...


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

rosmaziha


New Member
New Member
ooo macam tu yer... kihkihkihkihkih... diut tuuuuuuu.... hahahahah, maknaya kalau domain tersebut d'beli - traffic dah ader... huaahahahhah

View user profile

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member
hehehee.... tau x per. kalo ko dah dpt duit dari adsense, boleh la ko try taktik tu. Free trafik ma.. Smile


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum