Forum menjana pendapatan melalui Adsense


You are not connected. Please login or register

Apa itu Adsense

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Apa itu Adsense on Sat Oct 25, 2008 10:46 pm

ayid


New Member
New Member
Selamat datang, TQ Naz sudi pelawa aku turut serta dalam perjuangan murni kau.
Kepada mereka yang masih tak faham ttg adsense elok dapatkan maklumat lanjut kat sini
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=9712&topic=13488

Bukan apa ada juga yang dah tak sabar nak mula jadi tak tau apa terus daftar so sebelum
bro Naz mulakan kelas ni elok jugak anda tgok2 link tadi.

Saya juga nak ingatkan kepada mereka supaya tidak menciplak rakan2 punya idea, cuba
fikirkan niche tersendiri. Kalau ada terbaca atau tau maklumat tambahan kita kongsilah
bersama kat sini.

Ok nampaknya terlebih pulak.... marah pulak Naz nanti....so bila dah ada orang yang sudi
untuk mengajar jangan pandang belakang lagi ikut dan buat apa yang kita bincangkan disini
supaya kita sama-sama mendapat menjana duit dari adsense.


Kalau ada produk yang power2 kat luar tu.... saya nasihatkan simpan duit dulu fokus projek
ni dulu kalau dalam tempoh 2 bulan masih tak dapat USD1 barulah laburkan duit anda ke
benda2 lain diluar tu....

Ok itu ajelah.....

Jumpa layie

View user profile

2 Re: Apa itu Adsense on Sun Oct 26, 2008 2:09 am

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member
Betul apa yang dikatakan oleh bro Ayid. Memang banyak produk dan program make money di luar sana selain Adsense. Jika anda ikut tutorial percuma yang kami jalankan ini, tetapi x dapat USD1 pertama mungkin kami salah ajar dan kami akan buka buku basic balik untuk memantapkan ilmu di dada. Maklumlah, kami ni cuma insan biasa, banyak kesilapan dan kekhilafan yang kami sendiri tak perasan.

Ok, sebelum saya nak tido (dah pukul 2 pagi dah) saya nak kasi serangkap pantun dua kerat;

Tuai padi di tepi sungai
Assalamualaikum dan bye2...

Sleep


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

3 Re: Apa itu Adsense on Fri Oct 31, 2008 9:29 am

Annies

avatar
New Member
New Member
Assalamualaikum semua...

i dah cuba fahamkan apa yang u all semua tengah buat ni. i rasa i dah paham sikit2. kiranya adsense ni ialah program iklan. kalau kita join, kita akan dapat komisyen. iklan tu kita letak kat blog yang kita buat dan kalau org klik kat situ kita akan dpt duit. betul ke?

View user profile http://handmade-beaded-earrings.blogspot.com

4 Re: Apa itu Adsense on Tue Nov 04, 2008 3:17 pm

Putera Miskin

avatar
New Member
New Member
TQ Ayid. Walaupun b.i aku tahap sek rendah, aku paham la sket2 apa yang depa terangkan. Atau ada sesiapa yg boleh terangkan dlm b.m pulak.

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum