Forum menjana pendapatan melalui Adsense


You are not connected. Please login or register

Apa yang lucu

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Apa yang lucu on Thu Oct 23, 2008 12:49 am

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member
Asyik criter pasal adsense jer mesti jemukan?? apa kata kalau kita hantar benda2 yg lucu kat sini. Tak kiralah sama ada lawak jenaka, gambar atau pun apa saja.


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

2 Re: Apa yang lucu on Thu Oct 23, 2008 12:54 am

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member
Oklah, biar saya start dulu. nak tengok ayam ronaldo main bola? tengok gambar di bawah ni...


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

3 Re: Apa yang lucu on Thu Oct 23, 2008 2:47 am

Putera Miskin

avatar
New Member
New Member
lawak gambo tuh. nampak macam nak kick bola. sigy ko tu ada kena mengena dengan aku tu. mendalam betul maksudnya. camner nak buat sigy kat forum nih. maklumlah aku baru nak bertapak kat sini. tolong yer admin

View user profile

4 Re: Apa yang lucu on Sat Oct 25, 2008 1:25 am

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member
ni
Putera Miskin wrote:lawak gambo tuh. nampak macam nak kick bola. sigy ko tu ada kena mengena dengan aku tu. mendalam betul maksudnya. camner nak buat sigy kat forum nih. maklumlah aku baru nak bertapak kat sini. tolong yer admin
ko g kat sini untuk buat siggy.
http://ads3ns3.forumotion.com/profile.forum?mode=editprofile&page_profil=signature

ni gambo si malaun kena kencing. walaupun nmpak sgt diedit, tp klako.


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

5 Re: Apa yang lucu on Sat Oct 25, 2008 4:39 am

Annies

avatar
New Member
New Member
Askm tuan rumah...

Puas saya merayau2 kat forum ni. Kat mana nak daftar untuk projek yang tuan tulis dalam blog? Atau saya yang tersalah masuk. Kalau betul, beritahu saya. Ini email saya : anniescute84@gmail.com

View user profile http://handmade-beaded-earrings.blogspot.com

6 Re: Apa yang lucu on Sat Oct 25, 2008 2:08 pm

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member
Annies wrote:Askm tuan rumah...

Puas saya merayau2 kat forum ni. Kat mana nak daftar untuk projek yang tuan tulis dalam blog? Atau saya yang tersalah masuk. Kalau betul, beritahu saya. Ini email saya : anniescute84@gmail.com
saya baru buka thread pasal tu. semalam belum ada lg. saudari boleh ke sini untuk maklumat lanjut : http://ads3ns3.forumotion.com/join-projek-kami-terhad-f10/niche-projek-t5.htm


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

7 Re: Apa yang lucu on Sat Oct 25, 2008 10:28 pm

ayid


New Member
New Member
Hah....hah....hah Laughing

View user profile

8 Re: Apa yang lucu on Sun Oct 26, 2008 2:15 am

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member
Kalo keyboard, mouse dan monitor belum dicipta sekarang agak2 komputer kita macam mana yer? Mungkin macam ni kot ???

Mungkin internet kita boleh sambung pakai tiub getah. Heheheeee....


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

9 Re: Apa yang lucu on Mon Oct 27, 2008 1:04 am

Annies

avatar
New Member
New Member
Hi naz. mana u dapat gambar2 ni. kelakar la. hilang ngantuk.

View user profile http://handmade-beaded-earrings.blogspot.com

10 Re: Apa yang lucu on Thu Oct 30, 2008 1:25 am

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member
Hi Annies... Apa criter sekarang? Dah buat blog niche? I tengah tunggu blog u. Jangan lama2 sangat.


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

11 Re: Apa yang lucu on Fri Oct 31, 2008 9:53 am

Putera Miskin

avatar
New Member
New Member
Naz wrote:Kalo keyboard, mouse dan monitor belum dicipta sekarang agak2 komputer kita macam mana yer? Mungkin macam ni kot ???

Mungkin internet kita boleh sambung pakai tiub getah. Heheheeee....
HAHAHAAAA.... Lawak la gambo nih. woit admin, aku nak join projek yg tengah ko buat, tp aku x der idea lagi. bila tutup ha??

View user profile

12 Re: Apa yang lucu on Thu Nov 13, 2008 10:19 am

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

13 Re: Apa yang lucu on Tue Jan 13, 2009 3:46 am

Elly

avatar
Senior Member
Senior Member
mendalam ayat kat atas tu. siapa yang smoker tu mesti insafkan???

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum