Forum menjana pendapatan melalui Adsense


You are not connected. Please login or register

Macam mana nak tukar template Blogspot ?

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Macam mana nak tukar template Blogspot ? on Fri Feb 13, 2009 2:43 am

Elly

avatar
Senior Member
Senior Member
Naz, blog u so cute & charm. Macam mana u buat? I try pakai template sedia ada Blogspot, x der yg mcm u punya. Tolong ajarkan Very Happy


_________________
http://diamonique-engagement-ring.blogspot.com
http://cabbagesoupdiet-bestrecipe.blogspot.com/
View user profile

2 Re: Macam mana nak tukar template Blogspot ? on Sun Feb 15, 2009 2:49 am

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member
Jangan ler puji lebih2. Kembang hidung i yg sudah sedia kembang ni... Hmm.. maybe i akan update dlm blog pasal topik ni. Just tunggu....


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

3 To Elly on Sat Feb 21, 2009 8:05 pm

fareast

avatar
Senior Member
Senior Member
Naz wrote:Jangan ler puji lebih2. Kembang hidung i yg sudah sedia kembang ni... Hmm.. maybe i akan update dlm blog pasal topik ni. Just tunggu....

Elly boleh download disini
>> http://www.ourblogtemplates.com/

View user profile

4 Re: Macam mana nak tukar template Blogspot ? on Sun Feb 22, 2009 12:58 am

Elly

avatar
Senior Member
Senior Member
ok... nanti aku masuk situ. thanks fareast Very Happy


_________________
http://diamonique-engagement-ring.blogspot.com
http://cabbagesoupdiet-bestrecipe.blogspot.com/
View user profile

5 Re: Macam mana nak tukar template Blogspot ? on Sun Feb 22, 2009 3:32 pm

fareast

avatar
Senior Member
Senior Member
Elly wrote:ok... nanti aku masuk situ. thanks fareast Very Happy

Tips- Pilih template Background yang bersesuaian dengan Content dan Niche
atau anda boleh menukarnya kemudian

View user profile

6 Re: Macam mana nak tukar template Blogspot ? on Sun Mar 01, 2009 5:15 am

palee

avatar
New Member
New Member
aku hanya mampu baca apa yg korang tulis. aku blum ada masa nak xplore adsense nih..

View user profile

7 Re: Macam mana nak tukar template Blogspot ? on Fri Mar 06, 2009 3:29 pm

fareast

avatar
Senior Member
Senior Member
palee wrote:aku hanya mampu baca apa yg korang tulis. aku blum ada masa nak xplore adsense nih..


cepat sikit Bro...saya dah dapat traffic dah.

Masuk Baris..!!! What a Face

View user profile

8 Re: Macam mana nak tukar template Blogspot ? on Thu Mar 26, 2009 7:42 pm

Elly

avatar
Senior Member
Senior Member
fareast.. seronokkan bila traffik dah masuk. ada peluang dpt klik adsense... Smile


_________________
http://diamonique-engagement-ring.blogspot.com
http://cabbagesoupdiet-bestrecipe.blogspot.com/
View user profile

9 Re: Macam mana nak tukar template Blogspot ? on Fri Mar 27, 2009 12:35 am

BiteThatByte

avatar
Junior Member
Junior Member
Fareast ni bagus betui la... produktif..!
hahaha..

aku nk carik niche ok, nak isi content tu je yg payah skit...

View user profile

10 Re: Macam mana nak tukar template Blogspot ? on Sun May 03, 2009 4:41 pm

fareast

avatar
Senior Member
Senior Member
huhuhu..ya boleh tahan blog saya yang kena band ni.
blog penyumbang klik terbanyak.

Sekarang saya dah balas email cik google. tunggu dia bagi feedback.

dah 28usd tu.. duit terpijak. =D

View user profile

11 Re: Macam mana nak tukar template Blogspot ? on Mon May 04, 2009 1:31 pm

Ryo


New Member
New Member
fareast wrote:huhuhu..ya boleh tahan blog saya yang kena band ni.
blog penyumbang klik terbanyak.

Sekarang saya dah balas email cik google. tunggu dia bagi feedback.

dah 28usd tu.. duit terpijak. =D
fareast awk dah dapat brp usd trkumpul sampai hari ini?

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum