Forum menjana pendapatan melalui Adsense


You are not connected. Please login or register

Macam mana nak tukar template Blogspot ?

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Macam mana nak tukar template Blogspot ? Empty Macam mana nak tukar template Blogspot ? on Fri Feb 13, 2009 2:43 am

Elly

Elly
Senior Member
Senior Member
Naz, blog u so cute & charm. Macam mana u buat? I try pakai template sedia ada Blogspot, x der yg mcm u punya. Tolong ajarkan Very Happy


_________________
http://diamonique-engagement-ring.blogspot.com
http://cabbagesoupdiet-bestrecipe.blogspot.com/
View user profile

2Macam mana nak tukar template Blogspot ? Empty Re: Macam mana nak tukar template Blogspot ? on Sun Feb 15, 2009 2:49 am

Naz

Naz
Senior Member
Senior Member
Jangan ler puji lebih2. Kembang hidung i yg sudah sedia kembang ni... Hmm.. maybe i akan update dlm blog pasal topik ni. Just tunggu....


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

3Macam mana nak tukar template Blogspot ? Empty To Elly on Sat Feb 21, 2009 8:05 pm

fareast

fareast
Senior Member
Senior Member
Naz wrote:Jangan ler puji lebih2. Kembang hidung i yg sudah sedia kembang ni... Hmm.. maybe i akan update dlm blog pasal topik ni. Just tunggu....

Elly boleh download disini
>> http://www.ourblogtemplates.com/

View user profile

4Macam mana nak tukar template Blogspot ? Empty Re: Macam mana nak tukar template Blogspot ? on Sun Feb 22, 2009 12:58 am

Elly

Elly
Senior Member
Senior Member
ok... nanti aku masuk situ. thanks fareast Very Happy


_________________
http://diamonique-engagement-ring.blogspot.com
http://cabbagesoupdiet-bestrecipe.blogspot.com/
View user profile

5Macam mana nak tukar template Blogspot ? Empty Re: Macam mana nak tukar template Blogspot ? on Sun Feb 22, 2009 3:32 pm

fareast

fareast
Senior Member
Senior Member
Elly wrote:ok... nanti aku masuk situ. thanks fareast Very Happy

Tips- Pilih template Background yang bersesuaian dengan Content dan Niche
atau anda boleh menukarnya kemudian

View user profile

6Macam mana nak tukar template Blogspot ? Empty Re: Macam mana nak tukar template Blogspot ? on Sun Mar 01, 2009 5:15 am

palee

palee
New Member
New Member
aku hanya mampu baca apa yg korang tulis. aku blum ada masa nak xplore adsense nih..

View user profile

7Macam mana nak tukar template Blogspot ? Empty Re: Macam mana nak tukar template Blogspot ? on Fri Mar 06, 2009 3:29 pm

fareast

fareast
Senior Member
Senior Member
palee wrote:aku hanya mampu baca apa yg korang tulis. aku blum ada masa nak xplore adsense nih..


cepat sikit Bro...saya dah dapat traffic dah.

Masuk Baris..!!! What a Face

View user profile

8Macam mana nak tukar template Blogspot ? Empty Re: Macam mana nak tukar template Blogspot ? on Thu Mar 26, 2009 7:42 pm

Elly

Elly
Senior Member
Senior Member
fareast.. seronokkan bila traffik dah masuk. ada peluang dpt klik adsense... Smile


_________________
http://diamonique-engagement-ring.blogspot.com
http://cabbagesoupdiet-bestrecipe.blogspot.com/
View user profile

9Macam mana nak tukar template Blogspot ? Empty Re: Macam mana nak tukar template Blogspot ? on Fri Mar 27, 2009 12:35 am

BiteThatByte

BiteThatByte
Junior Member
Junior Member
Fareast ni bagus betui la... produktif..!
hahaha..

aku nk carik niche ok, nak isi content tu je yg payah skit...

View user profile

10Macam mana nak tukar template Blogspot ? Empty Re: Macam mana nak tukar template Blogspot ? on Sun May 03, 2009 4:41 pm

fareast

fareast
Senior Member
Senior Member
huhuhu..ya boleh tahan blog saya yang kena band ni.
blog penyumbang klik terbanyak.

Sekarang saya dah balas email cik google. tunggu dia bagi feedback.

dah 28usd tu.. duit terpijak. =D

View user profile

11Macam mana nak tukar template Blogspot ? Empty Re: Macam mana nak tukar template Blogspot ? on Mon May 04, 2009 1:31 pm

Ryo


New Member
New Member
fareast wrote:huhuhu..ya boleh tahan blog saya yang kena band ni.
blog penyumbang klik terbanyak.

Sekarang saya dah balas email cik google. tunggu dia bagi feedback.

dah 28usd tu.. duit terpijak. =D
fareast awk dah dapat brp usd trkumpul sampai hari ini?

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum