Forum menjana pendapatan melalui Adsense


You are not connected. Please login or register

Antivirus BitDefender Total Security 2009

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Antivirus BitDefender Total Security 2009 on Sun Nov 23, 2008 12:28 pm

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member
Saya buka thread ni selepas terpikir tentang keselamatan pc yang digunakan untuk surfing internet. Setiap hari ada saja virus, spyware serta trojan yang baru direka oleh orang-orang yang berkepentingan. Kepada mereka-mereka yang dah ada perisian antivirus, bagus kerana anda memang seorang yang sayangkan pc anda terutama data-data yang ada dalam hard disk. Jika belum, rakan-rakan boleh dapatkan perisian ini secara percuma

BitDefender Total Security 2009

http://download.bitdefender.com/windows/desktop/total_security/final/en_row/bitdefender_totalsecurity_2009_32b.exe

No siri:
F29F04E6B165278D7005
atau
966D0C782A3AD05AA860

Kalau ada duit lebih, saya syorkan supaya beli lesen perisian ni. Kerana setiap hari mereka akan update info virus2 terkini. So, pc anda akan dilindungi dan tak perlu risau pasal keselamatan pc anda. Ada 1 hari, ada trojan yang cuba menyerang laptop saya. Trojan tu menyerang bertalu-talu, setiap kali saya surfing internet pada hari tu. Dengan selamba bro BitDefender ni block semua trojan2 yang durjana ni dan quarantine depa, kasik tak lepaih. Kalaulah saya tak install, saya yakin akan kehilangan program2 dan data2 serta terpaksa format balik hard disk saya.

ps : Saya cuma dedahkan no siri lesen ni sekejap saja. Kepada yang nak download BitDefender ni, cepat2 salin no sirinya...


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

2 Re: Antivirus BitDefender Total Security 2009 on Mon Dec 29, 2008 6:13 pm

freestyler


New Member
New Member
Thanx Naz Very Happy Yang ori ni kan? 'Terjenguk' kat sini, hehee, mujur sempat lagi salin no siri ni Razz

View user profile

3 Re: Antivirus BitDefender Total Security 2009 on Tue Dec 30, 2008 1:04 am

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member
Yup.. memang ori. Kalau carik kat torrent lagi banyak sampai fening kepala nak pilih...


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

4 Re: Antivirus BitDefender Total Security 2009 on Tue Jan 20, 2009 1:34 am

Putera Miskin

avatar
New Member
New Member
aku pun pakai bd2009. cool beb... ringan jer

View user profile

5 Re: Antivirus BitDefender Total Security 2009 on Fri Jan 23, 2009 12:20 am

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member
kalo dah pakai mesti tau rasernyer....


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

6 Re: Antivirus BitDefender Total Security 2009 on Mon Feb 09, 2009 7:27 am

fareast

avatar
Senior Member
Senior Member
Assalamualaikum..

Ni Key Yang baru..
E0AD690C5F4DAE370FD4
133673DE55A56527AFDE
B77103791263E09166CB
DA30005319C2D083ED83
F995418BF7FA323BDFE7
5EC52F5A823FF6A142D0
7D6B0FB7CAF99663FE28
47503CAC698DE315BF85

View user profile

7 Re: Antivirus BitDefender Total Security 2009 on Mon Feb 09, 2009 11:34 am

Elly

avatar
Senior Member
Senior Member
Wow.. banyaknya no. Pandai u cari yer..

View user profile

8 huhuhu on Mon Feb 09, 2009 11:57 pm

fareast

avatar
Senior Member
Senior Member
Elly wrote:Wow.. banyaknya no. Pandai u cari yer..

huhuhu

untuk kawan2..semua pun boleh lol!

View user profile

9 Re: Antivirus BitDefender Total Security 2009 on Tue Feb 10, 2009 1:31 pm

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member
Aku ingat nak padam, x jadilah... kalo ada mender2 yang best dan pree, bukak la topik baru.


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

10 Re: Antivirus BitDefender Total Security 2009 on Thu Feb 12, 2009 6:59 pm

fareast

avatar
Senior Member
Senior Member
saya rasa siapa yang guna PIN saya
tu kena disable Auto Update dan kena update manual..

BiDef Bro Naz punya okey?

View user profile

11 Re: Antivirus BitDefender Total Security 2009 on Fri Feb 13, 2009 2:27 am

Elly

avatar
Senior Member
Senior Member
I belum guna pun BD2009. Mungkin user lain kot?

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum