Forum menjana pendapatan melalui Adsense


You are not connected. Please login or register

http://philips-heartstart-aed-4-home.blogspot.com/

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member
Assalamualaikum...

Ni ada blog niche yang dibuat oleh Rosmaziha.

Niche value : 75.71
Adwords value : 10.69USD

http://philips-heartstart-aed-4-home.blogspot.com/


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

ayid


New Member
New Member
Aku dah gi tengok kat blog tu...bagus juga info dia, apakata kalau dia tambah ttg alat yang james bond pakai untuk pulihkan degupan jantung dia dalam keta austin dalam filem Casino Royal.... mungkin boleh bagi SEO yang baik kalau topik james bond ni...maklumlah sekarang tgh gila ceti james bond..

Apa komen u Naz??

View user profile

rosmaziha


New Member
New Member
menarik gak idea tu - sajer tarik traffic ker blog, tapi blog blum listed dlm search engine lagi maybe next 2 week baru ader kat sana.
apa kata hang naz

View user profile

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member
Aku sokong idea Ayid tu. Jangan lupa strongkan keyword 'James Bond' dengan boldkannya dlm blog tu. Kita boleh gunakan pelbagai cara untuk 'memperdayakan' spider robot dengan menggunakan keyword yang sensasi lagi terkini. Yang penting, jangan berhenti buat percubaan demi percubaan dan try an error. Just my 2 cent...Smile


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum