Forum menjana pendapatan melalui Adsense


You are not connected. Please login or register

http://mountain-stone-handbags.blogspot.com

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 http://mountain-stone-handbags.blogspot.com on Wed Nov 12, 2008 2:25 am

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member
Blog ni milik Rosmaziha :
http://mountain-stone-handbags.blogspot.com

Analisis untuk keyword 'Stone Mountain Handbags':
1. Carian bulanan 2250
2. Demand di Google 203,000
3. Nilai niche 203,000/2250 = 90
4. Nilai dlm Adwords USD1.84


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

Elly

avatar
Senior Member
Senior Member
Topik yang i suka. Ros tu lelaki rupanya... ingatkan pompuan. Simple jer blog dia. Pasal dia dah buat pasal handbag, i nak buat niche pasal mender lainlah. Ingatkan nak buat pasal handbag hari tu.

View user profile

rosmaziha


New Member
New Member
elly - blog handbag tu experiment sahaja...

View user profile

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member
niche kat pasaran terlalu banyak. just buat research dan bangunkannya. ada yang beritahu jangan dedahkan niche yang kita pakai. bagi aku perkara tu x penting asalkan kita fokus dan ada target, semua pesaing dan bakal pesaing kita boleh atasi. kalau bukan di no.1 dapat dlm ranking 100 pun dah kira baik.


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum