Forum menjana pendapatan melalui Adsense


You are not connected. Please login or register

http://handmade-beaded-earrings.blogspot.com

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 http://handmade-beaded-earrings.blogspot.com on Sun Nov 02, 2008 5:58 pm

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member
Nampaknya ada pertambahan penyertaan untuk projek kita. Iaitu blog mengenai anting2 yang dibuat oleh saudari Annies. Sedikit analisa mengenai blog tersebut :
1. Carian bulanan 2100
2. Competitor 190,000
3. Nilai niche 90
4. Purata CPC usd0.75

Ni link blog :
http://handmade-beaded-earrings.blogspot.com


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

Annies

avatar
New Member
New Member
Tq. I tengah nak carik karangan pasal earrings. U boleh tolong I x? Susah la kalau nak buat karangan panjang. Dalam b.i pulak tu. Kalau gambar saja boleh kan? Atau ada apa2 effect kat blog i tu?

View user profile http://handmade-beaded-earrings.blogspot.com

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member
Hmm.... 1 soklan yang bagus. Sebenarnya blog ni ada banyak jenis. Antaranya writing blog, picture blog dan video blog ataupun gabungan antara ketiga2 jenis blog tu. Ok, saya paham masalah anis. Mungkin anis ada bnyk gambar anting2 dan tak salah buat post pakai gambar2 tu. Cuma, kayakan blog tu dengan keyword niche yg dah dipilih. Nasihat saya, baca dan buat apa yang saya tulis dlm blog terutama posting saya bulan okt 08. Pasal artikel tu, x payah pening2 kepala buat masa ni. Mungkin anis x perasan saya ada beritahu camna nak dptkan artikel dlm blog... x per kita belajar slow2. insyaallah boleh faham 1 hari nanti...


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

Elly

avatar
Senior Member
Senior Member
Pic blog?? Lagi senang kerja..Smile. Boleh ker but cam blog tu Naz? Anis, u belum daftar Adsense lg? I tengok, iklan adsnse takder pun.. tu anting2 koleksi u ke?

View user profile

Annies

avatar
New Member
New Member
hi ada apa perkembangan terbaru?

View user profile http://handmade-beaded-earrings.blogspot.com

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum