Forum menjana pendapatan melalui Adsense


You are not connected. Please login or register

Bila Adsense akan bayar kita?

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Bila Adsense akan bayar kita? on Fri Oct 31, 2008 10:04 am

Elly

avatar
Senior Member
Senior Member
Assalamualaikum.

I nak tanya lagi boleh. Bila kita akan dapat payment dari pihak Google Adsense? Actually, i nak tahu direct kat sini pasal mata i dah berpinar baca blog naz tu. Rasa macam dah over load maklumat dah... TQ



Last edited by Elly on Tue Nov 04, 2008 7:21 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : Silap eja.)

View user profile

2 Re: Bila Adsense akan bayar kita? on Sat Nov 01, 2008 3:40 am

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member
Hi Elly. Bagus la u pasal rajin study. U boleh tengok posting ni untuk menjawab soklan yang bermain2 dipikiran u tu :

http://ads3ns3.blogspot.com/2008/04/amender-adsense-tu.html

U nak jadi moderator forum ni? Pasal u ni aktif. Nanti u pm (private massage) i.


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

3 Re: Bila Adsense akan bayar kita? on Tue Nov 04, 2008 7:31 pm

Elly

avatar
Senior Member
Senior Member
Dah lama i tak online. Busy dengan kerja. Lagipun bos i skrg seminggu dua ni ada kat opis. Ok, pasal maklumat tu, i dah baca dan dah paham. Rupanya Naz dah tulis dlm blog. I baca yang depan2 jer...patutlah x nmpak seblum ni.
I layak ker jd mod? Rasanya mcm x layak jer. Maklumlah i ni bukan pandai sngt. Nanti org tanya mcm2 i tak reti jawab...

View user profile

4 Re: Bila Adsense akan bayar kita? on Thu Nov 06, 2008 10:20 am

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member
Jadi mod cumer pantau aktiviti forumer jer. Kalau ada yang spam atau tulis yang x sepatutnya, elly boleh potong, delete atau ban terus user tu. Ikut budi bicara serta kesalahan. Lagipun i x selalu online. Nanti u dan Ayid boleh sama2 pantau apa yg patut kat sini. Kalau setuju, just gtahu i...


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

5 Re: Bila Adsense akan bayar kita? on Mon Nov 10, 2008 8:47 pm

Elly

avatar
Senior Member
Senior Member
Tq Naz. I akan cuba sekadar yang termampu...

View user profile

6 Re: Bila Adsense akan bayar kita? on Wed Nov 12, 2008 2:38 am

Naz

avatar
Senior Member
Senior Member
Ok sis mod. Ada sebarang pertanyaan lg tentang payment dr adsense? Kalau dah clear baguslah. Semoga u akan mendapat 1st payment dr depa no...Smile


_________________
Smile
View user profile http://ads3ns3.blogspot.com/

7 Re: Bila Adsense akan bayar kita? on Sat Feb 21, 2009 8:50 pm

fareast

avatar
Senior Member
Senior Member
Naz wrote:Ok sis mod. Ada sebarang pertanyaan lg tentang payment dr adsense? Kalau dah clear baguslah. Semoga u akan mendapat 1st payment dr depa no...Smile

Saya Pun..Ingin mendapatkan first payment..insyaallah..

to Bro Naz..Loghat kedah ni..ornag kedah ke? huhuh
to Elly.. mcm mana traffic Blog..ada Improvement tak?

View user profile

8 Re: Bila Adsense akan bayar kita? on Sun Feb 22, 2009 1:09 am

Elly

avatar
Senior Member
Senior Member
traffic tu hari2 ada. tp sekitar 3-20 visitor sehari untuk blog pertama i. blog kedua kurang sikit dr blog pertama. kat siggy i tulah blog niche i, baru 2 blog saja. cool betul tips yg Naz tulis dlm blog. x wat pe2 pun ada traffik melalui s.engine. yg best ada gak mereka klik kat adsense i. walaupun sikit, lambat laun boleh cecah value payout... Insyaallah... u pulak fareast?

View user profile

9 saya... on Sun Feb 22, 2009 1:19 pm

fareast

avatar
Senior Member
Senior Member
Elly wrote:traffic tu hari2 ada. tp sekitar 3-20 visitor sehari untuk blog pertama i. blog kedua kurang sikit dr blog pertama. kat siggy i tulah blog niche i, baru 2 blog saja. cool betul tips yg Naz tulis dlm blog. x wat pe2 pun ada traffik melalui s.engine. yg best ada gak mereka klik kat adsense i. walaupun sikit, lambat laun boleh cecah value payout... Insyaallah... u pulak fareast?

saya baru siap Homework Meta Tag, Webmaster dan Technorati..
traffic tak ada lagi..click tebaru yang Elly click dulu tu..
huhuhu What a Face

next step sebar link as backlink right?

View user profile

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum